2021-05-01 08:05:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Legyél kitartó, ezt üzenik neked a csillagok!

Napi horoszkóp május 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szükséged lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. Ha van kedvesed, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára, vagy egy csillagfényes sétára. Ha szingli vagy, akkor se töltsd magányosan az estét! A mai nap kedvez a szerelemnek és az ismerkedésnek.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Némi rafinériára lesz szükséged a mai napon, ha meg akarod tartani a megszokott harmóniát a kapcsolatodban. A szelíd jó szó többet ér, mint a haragos kiabálás, vagy a szótlan sértődöttség. Persze a hatékony párbeszédhez kettő kell.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagy szükséged volna arra, hogy valami módon növeld az önbizalmadat. Sajnos ezt most nem oldhatod meg önerőből. Támogató szavakra, biztató mosolyra lenne szükséged hozzá. Keresd fel az egyik igazi jó barátodat!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne engedd, hogy a dühöd elragadjon ma egy vita során. Csak akkor tudsz jól érvelni, ha hagysz magadnak időt arra, hogy lehiggadj. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nemcsak neked. Mások is függnek ugyanis tőled.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lelkednek viharait csak úgy csillapíthatod, ha ma feltöltekezel napfénnyel és örömmel. Rá fogsz jönni, hogy a legtöbb problémád nem is akkora, mint amekkorát a kimerültség láttatott veled.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszed, ha tartod magad az elhatározásaidhoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélted, de egy párkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek, tartanod kell magát az eredeti elgondolásodhoz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ígéretes nap elé nézhetnek a Mérlegek. Valamilyen döntés születik, amiben egyértelműen te viheti el a pálmát, vagy különleges szerencse ér. Mutasd ki a háládat érte!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A döntéshozatalokban is meg kell osztanod a felelősséget. Ez persze azzal jár, hogy kénytelen leszel meghallgatni mások véleményét is, és figyelembe is kell venned azokat. De végül be kell látnod, hogy így rád is kevesebb teher jut.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha túl sokat akarsz egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladj apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehetsz azzal, amit elér lassacskán. Legyél kitartó, ezt üzenik neked a csillagok!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az otthoni feszültségek okát most elsősorban magadban kellene keresned. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában van az egyensúlytalanság, neked kell lépned azért, hogy ez megszűnjön. Sikerülni fog!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha családi perpatvarba keveredsz, hajlamos vagy arra, hogy egyszerűen elmenekülj, hogy inkább kivond magad belőle. De van olyan ügy, amiben ezt nem teheted meg. Gondolj a következményekre is, mielőtt odébbállnál!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bizonytalan vagy valamiben, ezért tanácsért fordulsz a barátaidhoz, vagy a szüleidhez. A tanács azonban legyen bármilyen okos is, a döntést neked kell meghoznod. Hallgass a belső sugallataidra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: